Πανηγυρικό κλίμα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στη ΝΔ – Μήνυμα ανανέωσης από Μητσοτάκη, δείτε τα τελικά αποτελέσματα (video)

Το στίγμα του θέλησε να δώσει από την αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σύντομης τελετής παραλαβής-παράδοσης, στην οποία ήταν διάχυτος ο ενθουσιασμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο «φρεσκοεκλεγμένος» πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στον Γιάννη Πλακιωτάκη ευχαρίστησε τον ίδιο για το έργο του, αλλά και όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και τους εθελοντές, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία.

«Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία, αλλά και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες.

Χρέος όλων μας είναι η ΝΔ να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να κλείσει ο κύκλος του λαϊκισμού. Κανείς δεν περισσεύει, αλλά χρειάζεται και διεύρυνση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη και τον υποδέχθηκαν οι κ.κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο “Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς αλλά όχι πανηγυρισμών» δήλωσε προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πανηγυρίσουμε όταν η κυβέρνησή μας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο, μειώσει την ανεργία και αρχίσουν να έρχονται πίσω στην Ελλάδα τα παιδιά μας, που λόγω κρίσης έφυγαν στο εξωτερικό» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης.

ΨΗΦΙΣΑΝ 334.752

ΕΓΚΥΡΑ 330.521
ΑΚΥΡΑ 3077
ΛΕΥΚΑ 1154

ΕΛΑΒΑΝ:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 173.297 52,43%

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: 157.224 47,57%

Keywords
Τυχαία Θέματα