Πανδαιμόνιο με τους πρόσφυγες – Τα έσπασαν όλα στο Χόκεϊ

Με γρήγορες διαδικασίες βγάζει η κυβέρνηση τους μετανάστες από το Τάε Κβο Ντό του Φαλήρου καθώς το στάδιο πρέπει να φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έδωσε εντολή από το πρωί στους μετανάστες να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους και να αναχωρήσουν από το χώρο. Παρόλα αυτά το γήπεδο Χόκεϋ στο Ελληνικό, δεν είναι έτοιμο – όπως προοριζόταν- να για να τους φιλοξενήσει. Οι δήμαρχοι της νοτιοανατολικής Αττικής δηλώνουν ότι ο χώρος θα είναι έτοιμος την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αιτία αυτής της καθυστέρησης είναι οι συμπλοκές της προηγούμενης

Παρασκευής μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων που κατέληξαν σε βιαιοπραγίες και σε κλοπές χρημάτων και που χρειάστηκε την επέμβαση 3 διμοιριών των ΜΑΤ για να σταματήσουν, άφησε πίσω του, όπως αποδεικνύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, ένα σκηνικό απόλυτης καταστροφής.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές «φωλιές» κατεστραμένες, πόρτες και παράθυρα γκρεμισμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνια ξηλωμένα, ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το άλλοτε πανάκριβο Ολυμπιακό «στολίδι».

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και με τα υπόλοιπα hotspots που είναι υποχρεωμένη να κατασκευάσει η χώρα μας μετά τη σύνοδο των Δυτικών Βαλκανίων στις Βρυξέλλες τον περασμένο Οκτώβρη. Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει άρον άρον σε Χίο και Λέρο προκειμένου να δόση με την παρουσία του μια εικόνα ολοκλήρωσης των έργων ένα εικοσιτετράωρο πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου αναμένεται η Ελλάδα για μία ακόμη φορά να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για λάθη και παραλήψεις της.

Συγκεκριμένα από τα 5 hotspots μόνο αυτό της Λέσβου είναι έτοιμο. Της Χίου και της Λέρου είναι υπό κατασκευή, στην Κω δεν έχει ακόμη ξεκινήσει λόγω και των αντιδράσεων του δημάρχου ενώ αντίστοιχη εικόνα επικρατεί και στη Σάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα