Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εικόνες ντροπής- Αναβλήθηκε το ντέρμπι-Χαροπαλεύει αστυνομικός-Φοβερά επεισόδια μέσα κι έξω από το γήπεδο-10 συλλήψεις (φωτογραφίες- video)

Σκηνικό πολέμου στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς από νωρίς βρίσκονται σε εξέλιξη επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο.Νεαροί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ από τη Θύρα 13 εκτοξεύονταν συνεχώς καπνογόνα.Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέμειναν αμπαρωμένοι στα αποδυτήρια, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις.

Η

ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ:


Νωρίτερα, επίθεση με καπνογόνο δέχτηκε στο κεφάλι αστυνομικός, που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός βρισκόταν έξω από τη θύρα 12, όταν κάποιος βγήκε και του πέταξε στο κεφάλι ένα καπνογόνο. Ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος και χρειάστηκε να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Ο Ολυμπιακός εξαρχής ζήτησε να μη διεξαχθεί το ματς, επικαλούμενος τον νέο αθλητικό νόμο και τις εντολές του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Νωρίτερα ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε στη Nova «εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε» και στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο ζήτησαν από τους διαιτητές να μην γίνει ο αγώνας.

Πηγή φώτο αστυνομικού:newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα