Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με στόχο τη νίκη ο δικέφαλος

Μετά το διάλλειμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων τα βλέμματα συγκεντρώνονται και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ να στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μετράει…επιστροφές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Training Report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων τελείωσαν, οι διεθνείς επιστρέφουν, η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται κι ο ΠΑΟΚ

ετοιμάζεται να μπει και πάλι στο γήπεδο. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να ασχολούνται με τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ντέρμπι.

Ο τομέας της τακτικής βρέθηκε και την Πέμπτη (01.04) σε πρώτο πλάνο. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι παίκτες χωρίστηκαν και δούλεψαν σε γκρουπ το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, μέσα από παιχνίδια μικρού χώρου, σε μία προπόνηση σχετικά μικρής διάρκειας, αλλά ιδιαίτερα υψηλής έντασης.Ο Ράχμαν Μπάμπα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο το όνομα του Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.Την Παρασκευή (02.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Επιστρέφουν και οι τρεις τελευταίοι διεθνείς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Το «παράθυρο» των ευρωπαϊκών προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης (31/03) με την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι Κάρολ Σφιντέρσκι (Πολωνία), Χρήστος Τζόλης (Ελλάδα) και Ζβέριρ Ίνκι Ίνγκασον (Ισλανδία) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, όντες οι τελευταίοι που συνέχιζαν να έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (31/03) παρουσιάστηκε και ο Γκανέζος Ραχμάν Μπάμπα, ενώ σήμερα (01/04) αναμένεται να βρεθούν στη Νέα Μεσημβρία και ο Σέρβος Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τσέχος Μίκαελ Κρμέντσικ.

Δείτε ακόμη:Δύσκολα στο ντέρμπι ο ΜπακάκηςΣτα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Ρις Νέλσον της ΆρσεναλΕλλάδα – Γεωργία 1-1: Δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση
Keywords
Τυχαία Θέματα