Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: «Κρίνεται» αύριο η παρουσία του στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Ζοσέ Μαουρίσιο και σήμερα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Η παρουσία του στην αποστολή θεωρείται δεδομένη ενώ αύριο πρόκειται να αποφασιστεί το αν τελικά θα βρεθεί στην ενδεκάδα. Η θέση αυτή στο βασικό σχήμα «παίζεται» ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και στον Γιάννη Μπουζούκη.

Επιπρόσθετα, θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Σανκαρέ,

ενώ ατομικό ακολούθησε ο Βέλεθ. Ο Διούδης απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ενώ στη συνέχεια οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και το δεύτερο ασκήσεις τακτικής.

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Χριστογεώργο για τριετές συμβόλαιο!

Κάτοικος… Κορωπίου θα παραμείνει για τρία χρόνια ο Νίκος Χριστογεώργος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι πράσινοι είχαν έρθει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα και ήταν θέμα χρόνου να γίνει… οριστικό.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πλέον σε οριστική συμφωνία και το μόνο που μένει είναι το εντελώς τυπικό κομμάτι της διαδικασίας, δηλαδή οι υπογραφές και στην συνέχεια η επίσημη ανακοίνωση. Ο Χριστογεώργος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας μετά τον Ξενόπουλο, με τον οποίο οι πράσινοι ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα