Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Προσγείωση!

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Μίλησε για όλα ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Μετά την νίκη επί της ΑΕΚ στο Σούπερ Καπ, ο Σέρβος γκάρντ προχώρησε σε δηλώσεις. Μίλησε για την εικόνα της ομάδας, για το παιχνίδι αλλά και για την Ευρωλίγκα. Τόνισε πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί για να πετύχει πράγματα στην Ευρώπη. Ενώ, ξεκαθάρισε πως χρειάζεται χρόνος για να συμβεί. Ακόμα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

O Νέντοβιτς υποστήριξε πως υπάρχουν προβλήματα, που πρέπει να ξεπεραστούν σε μια ιδιαίτερη σεζόν με αρκετές δυσκολίες. Ενώ,

δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν είναι ο ηγέτης της ομάδας. Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε χώρο για βελτίωση. Δεν είμαστε στο σωστό level για την Euroleague. Προσωπικά δεν με ένοιαζε το ματς, αφού χάσαμε χθες και δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θέλαμε απλά να πάρουμε ό,τι περισσότερο από τα δύο ματς».

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: “Είδαμε τις αδυναμίες μας”

Στην συνέχεια ο Νέντοβιτς δεν μάσησε τα λόγια του και πρόσθεσε: «Είχαμε 6-7 φιλικά και αυτά απέναντι σε ομάδες της Euroleague έδειξαν τις αδυναμίες μας. Θα είναι μία δύσκολη και μεγάλη σεζόν, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται». Ενώ, για το αν νιώθει ηγέτης του “τριφυλλιού” ο Νέντοβιτς πρόσθεσε: «Είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται».

Δείτε ακόμη: Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράτασηΑγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός –, Προσγείωση,panathinaikos –, prosgeiosi