Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Τι λένε τα προγνωστικά – Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Μπορεί η σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού να μη θυμίζει σε καμία περίπτωση τις εκπληκτικές ομάδες που έχουν παρουσιάσει οι «πράσινοι» στο παρελθόν, ωστόσο ο αποψινός αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League, μας προϊδεάζει ότι θα δούμε ένα αθηναϊκό

ντέρμπι… από τα παλιά, τουλάχιστον όσον αφορά το πάθος και τη θέληση των δύο ομάδων για την πολυπόθητη νίκη.

Και αυτό διότι αμφότερες οι αθηναϊκές ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Για τους «τυπικά» γηπεδούχους δε, οι οποίοι βρίσκονται μόλις τρεις θέσεις μακριά από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 9 βαθμούς συγκομιδή, είναι ματς ζωής και θανάτου. Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι, μετά και από την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα, δε θέλουν με τίποτα να χάσουν την επαφή με την κορυφή, ενώ οπωσδήποτε σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου θα πρέπει να είναι και η επιτυχία σε ντέρμπι μετά από 10 συνεχόμενες αποτυχίες.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Πού θα δείτε το αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Η εν λόγω αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30, ενώ το κανάλι μετάδοσης του πολύ σημαντικού αυτού αγώνα είναι το «Novasport 1». Τα προγνωστικά, πάντοτε λόγω διαφοράς δυναμικότητας δείχνουν την Ένωση ως φαβορί, ωστόσο ως αουτσάιντερ αγωνίστηκε και την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, κάτι που δε φάνηκε καθόλου αν κρίνει κανείς από την εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό ντέρμπι
Keywords
Τυχαία Θέματα