Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη

Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα οι αγρότες στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Νωρίς το πρωί έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά αγρότες από την Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων έχει καλέσει τους εργαζόμενους της πρωτεύουσας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη μάχη που δίνει για την επιβίωσή της», τονίζοντας πως το

ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».
«Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε - αν μας αφήσουν - να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας» λέει η ανακοίνωση.

Στο συλλαλητήριο θα παρευρεθεί, όπως έχει ανακοινωθεί, και η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα