Πάμελα Άντερσον – καλόγρια: Η απίστευτη αποκάλυψη του πρώην μοντέλου

Η Πάμελα Άντερσον μπορεί να εξελίχθηκε στη θρυλική «σεξοβόμβα» και πρώην Playmate στην έπαυλη του Playboy, όμως όπως αποκάλυψε πρόσφατα, η δουλειά που ονειρευόταν να κάνει όταν ήταν παιδί ήταν να γίνει… καλόγρια. Σε συνέντευξη που έδωσε στη Ντρου Μπάριμορ, η σταρ του Baywatch μίλησε για το πάθος της για τα βιβλία, την αγάπη της για τη μαγειρική, αλλά και τα όνειρα που είχε σαν παιδί. Όπως ανέφερε,  ως παιδί ήταν «κάθε μέρα στη βιβλιοθήκη», ενώ συνήθιζε να διαβάζει συνεχώς παραμύθια.

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας ότι το πάθος της για τα βιβλία την ώθησε να στραφεί προς τη Βίβλο, ενώ μελλοντικά ήθελε να γίνει καλόγρια. Ωστόσο, χάραξε διαφορετική πορεία στη ζωή της και κατέληξε να ακολουθήσει καριέρα… Playmate. «Ήθελα να γίνω καλόγρια ή βιβλιοθηκάριος. Και πήρα μια διαφορετική διαδρομή. Δεν ξέρω τι έγινε», είπε χαρακτηριστικά. Παρ’ όλα αυτά, η Άντερσον εξακολουθεί να διατηρεί τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και φροντίζει να ξεκινάει τη μέρα της με προσευχές

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

«Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ…»

Αναφορικά με τη καθημερινή της ρουτίνα, ανέφερε πως ξυπνάει στις 4 ή 5 το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάλει μουσική. Στις προτιμήσεις της είναι ο Τομ Γουέιτ και η Νίνα Σιμόν. Όταν ρωτήθηκε για το καλύτερο λάθος που έκανε ποτέ, δεν δίστασε να αναφερθεί στον Τόμι Λι, τον πρώτο από τους πέντε συζύγους της και «μεγαλύτερο έρωτα της ζωή της». Αν και όπως είπε, δεν θα ήθελε να αναφερθεί σε αυτόν ως «λάθος», δήλωσε ότι «το καλύτερο λάθος που έκανε ποτέ ήταν… ότι παντρεύτηκε τον Τόμι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Η χορτοφαγία και η νέα σειρά «Pamela’s Cooking With Love»

Τέλος, η Άντερσον μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη μαγειρική. Άλλωστε, πρόσφατα αποκάλυψε ότι υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του Food Network Canada με τίτλο «Pamela’s Cooking With Love». Όπως είπε, έχει πάθος με το ψήσιμο ψωμιού, αλλά και το τουρσί.  Η χορτοφάγος Πάμελα η οποία εδώ και 30 χρόνια δεν έχει φάει κρέας λέει πως στη σειρά θα συνεργάζεται με διάφορους σεφ όπου θα φτιάχνει φυτικά μενού μέσα στο σπίτι της στο Βανκούβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα