ΠΑΜΕ: «Κατασκευασμένο το κατηγορητήριο»

Καταγγελίες για «στημένο σκηνικό» αναφορικά με τις φωτογραφίες που έδωσε η κυβέρνηση στη δημοσιότητα, από το υπουργείο Εργασίας, από το ΠΑΜΕ, που με ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, μιλά ανοιχτά για «προβοκάτσια».

«Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, η προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών - στελεχών του ΠΑΜΕ (προέδρων

Ομοσπονδιών, σωματείων, μελών Δ.Σ.) και που έπαιξαν τα περισσότερα ΜΜΕ παρουσιάζοντάς τις ως αληθινές, θα πρέπει να καταδικαστούν από το λαό, τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις» αναφέρει το Συνδικαλιστικό Μέτωπο.

«Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να δέσει τα χέρια του, έχουμε εμπειρία την πλούσια ιστορία των σκληρών ταξικών αγώνων στη χώρα μας, δε μας φοβίζουν. Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται, οι εργαζόμενοι οργανωμένα να δώσουν στην κυβέρνηση αυτό που της αξίζει» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το ΠΑΜΕ παραθέτει τις φωτογραφίες «που δείχνουν την κατασκευή κατηγοριών, που με βάση αυτές στήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμη η προβοκάτσια από τους κακούς σκηνοθέτες της, καθώς φαίνονται μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία» σύμφωνα με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Σ. Κεδίκογλου: «αξιοθαύμαστη η φαντασία του ΠΑΜΕ»

«Υπήρξε εισβολή στο γραφείο του υπουργού, μην κυνηγάμε δράκους και τέρατα, είναι αξιοθαύμαστη η φαντασία του ΠΑΜΕ, αλλά οι νόμοι πρέπει να τηρούνται», δήλωσε στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Για τα χθεσινά περιστατικά στο γραφείο του υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση, είπε: «Υπήρξε μία εισβολή στο γραφείο ενός υπουργού, χωρίς άδεια, χωρίς ραντεβού. Υπήρξε παρεκτροπή, ας μην οξύνουμε τα φαινόμενα. Ο νόμος και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τηρούνται από όλους. Το ΠΑΜΕ τι λέει δηλαδή; Ότι σπάσαμε μόνοι μας τα γραφεία; Ας είμαστε σοβαροί».

Keywords
Τυχαία Θέματα