Πάλεψε για το διπλό ο Άρης και απέφυγε στο τέλος την ήττα

Με τον Λούκας Αλκάραθ στον πάγκο του ο Άρης πήγε με άλλη ψυχολογία στην απόρθητη έδρα του Αστέρα Τρίπολης (6/6 νίκες μέχρι πριν το σημερινό αγώνα) για να καταφέρει το μη αναμενόμενο. Και παραλίγο να το πετύχαινε αφού πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Γιαννιώτα (23') και αν δεν ερχόταν η ισοφάριση στο 78' (με αυτογκόλ του Γιαννίτση).

Πρώτη φετινή απώλεια λοιπόν για τον Αστέρα στην Τρίπολη που και αυτός όπως και ο Άρης έχουν μια χαρμολύπη

για το σημερινό παιχνίδι καθώς τελικά και οι δύο θα μπορούσαν να είναι νικητές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά μετά τη ισοφάριση σε 1-1 ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός, έκλεισε στα καρέ του του κιτρινόμαυρους και αρχικά ο Εγκον είχε δοκάρι (81') και στη συνέχεια ο αντίπαλος τερματοφύλακας ο Διούδης, απόκρουσε πέναλτι  που εκτέλεσε ο Εγκον (85').

Διατητές: Θάνος, Τάτσης, Σταυρουλάκης

Αστέρας Τρίπολης (Σάλης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (Κουρμπέλης 46'), Καρντάσιο (Ντε Μπλάσις 46'), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (Εγκον 67'), Ναβάρο.

Άρης (Λούκας Αλκάραθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (Οικονομόπουλος 80'), Καζναφέρης, Μιγκέλ, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (Αγγελούδης 64'), Γιαννιώτας (Παπαζαχαρίας 87')

Κίτρινες: Τσαμπούρης 22', Καλαντζής 45+3', Κουρμπέλης 56' - Γιαννίτσης 28', Ασλανίδης 31', Διούδης 84', Αγγελούδης 90+2'

Κόκκινες: Κουρμπέλης (2η κίτρ. 90')

Keywords
Τυχαία Θέματα