Παλαίμαχοι της Μίλαν πλήρωσαν εισιτήριο για να μπουν στο ΟΑΚΑ

Εισιτήριο 3 ευρώ έκαστος αναγκάστηκε να πληρώσει η αποστολή της Μίλαν, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της ομάδας και μεγάλους αστέρες του παρελθόντος, προκειμένου να μπουν στο ΟΑΚΑ, όπου σημειωτέον κέρδισαν 2 από τα συνολικά 7 Κύπελλα Πρωταθλητριών.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα Goal, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου βρέθηκε στην Αθήνα

επίλεκτη αποστολή της Μίλαν με σκοπό να επισκεφθεί το ΟΑΚΑ, όπου κατέκτησε τα δύο από τα επτά Κύπελλα Πρωταθλητριών (1994 εναντίον της Μπαρτσελόνα και 2007 κόντρα στην Λίβερπουλ) και να βγάλει φωτογραφίες με τα δύο τρόπαια.

Ωστόσο, η διοίκηση του ΟΑΚΑ ζήτησε από τους Ιταλούς να πληρώσουν εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο κάτι που έγινε. Έτσι, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και «σημαίες» του συλλόγου όπως οι Φράνκο Μπαρέζι, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Ντανιέλε Μασάρο, αλλά και παιδιά από τις ακαδημίες πλήρωσαν από 3 ευρώ για να μπουν μέσα στο γήπεδο.

Να σημειωθεί, ότι η Μίλαν είχε ενημερώσει για την επίσκεψή της τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία όμως τους αντιμετώπισε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal, σαν κοινούς τουρίστες.

Για το θέμα ενημερώθηκε η ΕΠΟ, η οποία πριν λίγες ημέρες απέστειλε έγγραφο στην ιταλική ομοσπονδία, για να ρωτήσει αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την επίσκεψη των Μιλανέζων.

Keywords
Τυχαία Θέματα