Ουζουνίδης: «Η ανακοίνωση των παικτών τα λέει όλα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στο αγωνιστικό μέρος θέλησε να σταθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης και όχι στα τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ούτε στις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λαμία.

Οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 και ο προπονητής τους τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν

ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήμασταν νευρικοί, δεν ήμασταν ήρεμοι. Δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και ήταν λογικό όσο δεν παίζαμε καλά να πάρει θάρρος ο αντίπαλος και να ανέβει στο γήπεδο.

Τα διορθώσαμε αυτά στο β’ ημίχρονο, είχαμε καλύτερες συνεργασίες κι εκτός των δύο γκολ θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση. Έχουμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, είπε: «Δεν είχαμε καλές θέσεις στο γήπεδο. Είχαμε αλλάξει τον Λουντ με τον Μουνιέ και θέλαμε να μπαίνουν προς τα μέσα στη δεύτερη ζώνη.

Έτσι μπήκε και το γκολ. Η διάθεση για γρήγορο γκολ στην αρχή έκανε τους παίκτες πιο νευρικούς. Δεν τολμήσαμε να πιέσουμε και υπήρχε νευρικότητα. Τώρα με την επιστροφή του Κουλιμπαλί και την είσοδο του Κουρμπέλη θα έχουμε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας».

Τέλος, για την ανακοίνωση των παικτών σχολίασε:

«Νομίζω ότι η ανακοίνωση τα λέει όλα. Καλύτερα να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Πήραμε διαβεβαιώσεις και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να μην έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα».

Το άρθρο Ουζουνίδης: «Η ανακοίνωση των παικτών τα λέει όλα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα