«Όσο μεγαλύτερο το στήθος μιας γυναίκας τόσο πιο έξυπνη είναι»

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια αμερικανική έρευνα, που διεξήχθη για λογαριασμό του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης. Οι επιστήμονες προσπάθησαν να συσχετίσουν το μέγεθος του φυσικού (εννοείται) στήθους με την εξυπνάδα μιας γυναίκας.

Έτσι, διαπίστωσαν ότι όσο μεγαλύτερο είναι το φυσικό στήθος μιας γυναίκας, τόσο πιο εύστροφη είναι εκείνη. Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.300 γυναίκες τις οποίες οι ερευνητές χώρισαν σε 5 ομάδες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Οι ομάδες ξεκίνησαν από το XS και κατέληγαν στο XL μέγεθος σουτιέν.

Οι γυναίκες από το φυσιολογικό στήθος και πάνω αποδείχθηκαν εξυπνότερες, καθώς σε μικρότερο χρόνο, σε σχέση με τις γυναίκες που είχαν μικρότερο στήθος, μπορούσαν να επιλύσουν διάφορα προβλήματα λογικής που τους είχαν θέσει οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες μια λογική απάντηση στην οποία κατέληξαν, ήταν ότι οι γυναίκες με πλουσιότερο φυσικό στήθος αποδείχθηκαν κατά μέσο όρο πιο έξυπνες, από τις υπόλοιπες επειδή είχαν υψηλότερα επίπεδα των γυναικείων ορμονών. Αυτό «μεταφράζεται» σε καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα