Όσα γκολ δεν έβαλε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ, τα έριξε στη Βέροια

Πολύ καλή ανάπτυξη και μεγάλη αποτελεσματικότητα από την ΑΕΚ που έριξε τέσσερα γκολ στη Βέροια πετυχαίνοντας έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας, δίνοντάς της έτσι μια δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση για τον επόμενο «τελικό» απέναντι στον Λεβαδειακό την επόμενη εβδομάδα.

Η ΑΕΚ

παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague και θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη και να αναρριχηθεί στη σειρά κατάταξης.  

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια και κάνοντας μία μεστή εμφάνιση κατάφερε να πάρει το σημαντικό προβάδισμα που τελικά της έδωσε και το «χρυσό» τρίποντο. Αμυντικά, ήταν αλάνθαστη και δεν άφησε τα περιθώρια στη Βέροια να φανεί απειλητική.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε πρόβλημα στην άμυνά της, έψαξε το γκολ της νίκης και αυτό ήρθε στο 19’. Τότε, ο Κατίδης με όμορφη εκτέλεση φάουλ, μπέρδεψε τον Πέρεθ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το τέρμα έδωσε φτερά στους παίκτες του Έβαλντ Λίνεν, οι οποίοι «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι. Στο 24’ ο Φούντας βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας και με εκπληκτική λόμπα έκανε το  2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερό του φετινό τέρμα.

Στη συνέχεια, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 31΄έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Κορδέρο κατέληξε στο δοκάρι του Πέρεθ.

Στο δεύτερο μέρος, υπήρξε ανάλογο σκηνικό στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πάλι, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτιάξουν κάποια ευκαιρία. Όλα, τελείωσαν στο 56’ της αναμέτρησης. Ο Φουρτάδο, προ κενής εστίας σκόραρε, ωστόσο είχε προηγηθεί πέναλτι από τον Καφέ, ο οποίος αποβλήθηκε.

Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος έκανε το 3-0 που ήταν και το τελειωτικό χτύπημα, αφιερώνοντας το τέρμα του στην κόρη του που ήρθε στη ζωή λίγες ημέρες πριν.  Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Λίνεν να δίνει την ευκαιρία στον Κοτσαρίδη να κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα και να δίνε λεπτά συμμετοχής στον Σταματή, ο οποίος στο 89’ εκμεταλλεύτηκε τη μία ευκαιρία που του δόθηκε διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα