Ως «τεχνάσματα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αντιρρήσεις με την τρόικα

«Τεχνάσματα για εσωτερική κατανάλωση» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα γράφονται «περί δήθεν εμπλοκών στις συζητήσεις με την τρόικα». Παράλληλα, η Κουμουνδούροι καταλογίζει στην κυβέρνηση «πλήρη υποταγή στο μνημονιακό, καταστροφικό πρόγραμμα».

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό της ότι ξαφνικά φόρεσε το κοστούμι του διαπραγματευτή. Η τρόικα της έχει “πάρει τα μέτρα” εδώ και καιρό και γνωρίζει ότι οι μνημονιακές δεσμεύσεις

θα τηρηθούν στο ακέραιο, από τη στιγμή που δεν αμφισβητείται η μνημονιακή πολιτική», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζει ότι η κυβέρνηση «προσέρχεται σε μία ακόμα Σύνοδο Κορυφής, αδύναμη να ψελλίσει το ο,τιδήποτε προς το συμφέρον της χώρας».

«Ο κ. Σαμαράς συντάσσεται στην Ευρώπη με το μπλοκ του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, που εξοντώνει τους λαούς με τα προγράμματα της λιτότητας», προσθέτει , τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία προοπτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη όσο συνεχίζεται η ίδια πολιτική που καταστρέφει την ανάπτυξη και διαλύει το κοινωνικό κράτος», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα