Οργιάζουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ : Πάσχει από Πάρκινσον η Χίλαρι ; (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αναζωπυρώνονται οι φήμες περί πιθανή ασθένειας της Χίλαρι Κλίντον ύστερα από video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και την δείχνει να κουνά υπερβολικά το κεφάλι της , κάτι που ενδέχεται να είναι σύμπτωμα Πάρκινσον.

Οι εν λόγω φήμες έρχονται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για την εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι δύο υποψήφιοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος, με τον Ντόναλντ Τράμπ να προηγείται με μία μονάδα 42% έναντι 41% που αποσπά η Χίλαρι Κλίντον.

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ αποπειράται να πάρει αποστάσεις από τον Ρώσο Προεδρο Πούτιν δηλώνοντας με έμφαση ότι «δεν είναι ούτε φίλος του αλλά ούτε και εχθρός του και θα δει στην πορεία πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους».

Το κύριο θέμα συζήτησης ωστόσο στις ΗΠΑ αφορά στην κατάσταση της υγεία της Χίλαρι, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να απαιτούν απαντήσεις. Καθώς έχουν υπάρξει περιστατικά όπου βήχει ασταμάτητα, περιστατικά όπου δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά, ενώ στο προηγούμενο ντιμπέιτ φέρεται ότι φορούσε ακουστικό. Την ίδια στιγμή πολλοί και επιφανείς γιατροί στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το άρθρο Οργιάζουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ : Πάσχει από Πάρκινσον η Χίλαρι ; (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα