Ομαδικός βιασμός τουρίστριας κοντά στην Ινδία

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής βίας με θύμα μια 30χρονη τουρίστρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σημειώθηκε στη βόρεια Ινδία.

Το τραγικό περιστατικό, που επαναφέρει το ζήτημα της ασφάλειας των γυναικών στη χώρα, σημειώθηκε στην βόρεια πολιτεία Χιμακάλ Πραντές, κοντά στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Μανάλι, περίπου 500 χιλιόμετρα βόρεια του Νέου Δελχί.

«Η 30χρονη βιάστηκε από άνδρες σε ένα φορτηγό το βράδυ της Δευτέρας. Της προσέφεραν μέσο μεταφοράς, και αυτή δέχθηκε», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ο αστυνομικός επιθεωρητής Αμπχιμανίου Κουμάρ.

«Οδήγησαν το φορτηγό σε ένα απομονωμένο σημείο και την βίασαν για σχεδόν μία ώρα», συμπλήρωσε ο επιθεωρητής, προσθέτοντας πως οι ιατρικές εξετάσεις έχουν επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της νεαρής γυναίκας.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Associated Press, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως το Δεκέμβριο του 2012, μια νεαρή Ινδή φοιτήτρια κατέληξε στο θάνατο, μετά τον ομαδικό βιασμό της σε λεωφορείο του Νέου Δελχί.

Keywords
Τυχαία Θέματα