Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό που υποδέχεται απόψε (21:45) τη σουηδική Μάλμε στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Europa League και να περιμένουν στραβοπάτημα της Γιουβέντους που υποδέχεται στο Τορίνο

την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας Ελαμπντελαουί δεξιά και Μαζουακού αριστερά, στόπερ οι Αμπιντάλ και Μποτία. Στην μεσαία γραμμή οι Νντινγκά και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Ντομίνγκεζ θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου που θα καλύψει τη θέση του σεντερ φορ. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Κασάμι και Φουστέρ.

Από τους παραπάνω, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να μην ξεκινήσει ο Μποτία που έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση, όμως μάλλον θα είναι έτοιμος, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια άλλη επιλογή-έκπληξη του Μίτσελ.

Διαιτητής του αγώνα, ορίστηκε από την UEFA ο Γάλλος Στεφάν Λανόι. Βοηθοί οι συμπατριώτες του Μάικλ Ανονιέρ και Λοράν Στιάν, ενώ βοηθοί περιοχής θα είναι οι Αντονί Γκοτιέ και Ολιβιέ Τουάλ, επίσης από τη Γαλλία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Γάλλος, Χικάμ Ζακρανί.

Keywords
Τυχαία Θέματα