Ολυμπιακός: Γκέλα ολκής στο Καραϊσκάκης με Κέρκυρα – Γιούχα από τον κόσμο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παλικαρίσια ισοπαλία απέσπασε η Κέρκυρα μέσα στο Καραϊσκάκη από τον κακό Ολυμπιακό με 0-0. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με το σφύριγμα της λήξης.

Οι Πειραιώτες ήταν άνευροι, δεν έκαναν ευκαιρίες και οι «Φαίακες» δίκαια πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

Από το 2014 σε μία ισοπαλία

με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχαν να χάσουν εντός έδρας βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι» .

Το ματς

9’ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό από αριστερά, ο Βιάνα πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και κάνει το αριστερό πλασέ στην κίνηση για να στείλει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

24’ Διαγώνιο αριστερό συρτό σουτ του Μπουχαλάκη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

39’ Φανταστικό πολύ μακρινό σουτ του Ομάρ με το δεξί, ο Κουτζαβασίλης διώχνει σε κόρνερ κι ενώ η μπάλα κατευθύνονταν κοντά στο δεξί παραθυράκι.

51’ Σπουδαία επέμβαση του Λεάλι σε τετ-α-τετ με τον Κονσεϊσάο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας βρήκε τη μπάλα με την άκρη των δαχτύλων του και την έστειλε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

67’ Ανάποδο ψαλίδι του Φορτούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

72’ Κεραυνός του Σεμπά από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, αποκρούει στο αριστερό του «παραθυράκι» ο Κουτζαβασίλης.

90+5’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Βιάνα, Ελαμπντελαουΐ, Ρέτσος (57’ Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57’ Πάρντο), Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72′ Ιντέγε), Καρντόσο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66’ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (78’ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89’ Κόντος), Ζαραδούκας, Κονσεϊσάο, Νίκιτς.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Γκέλα ολκής στο Καραϊσκάκης με Κέρκυρα – Γιούχα από τον κόσμο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα