Ολυμπιακός: Εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια – Αγωνία για τη συμμετοχή Μήτρογλου με ΑΕΚ

Σε δύο άξονες κινείται ο Ολυμπιακός σήμερα καθώς από τη μια γιορτάζει τα 90α του γενέθλια, όπως είναι γνωστό ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925, και από την άλλη προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον επαναληπτικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει

στον Πειραιά, ενώ υπάρχουν και εκδηλώσεις τόσο στην ίδια την πόλη, όσο και στο κατάστημα του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής των «ερυθρόλεύκων» Βίτορ Περέιρα αγωνιά για το εάν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο διεθνής σέντερ φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, πράγμα που δυσκολεύει τη συμμετοχή του, ωστόσο ο Περέιρα θα τον περιμένει μέχρι τέλους, ενώ ο Ομάρ έχει μυικές ενοχλήσεις και δεν παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική και για τους δύο.

Επιθετικά εάν τελικά δεν παίξει ο Μήτρογλου, μάλλον θα χρησιμοποιηθεί ο Φράνκο Χάρα με τον Μπενίτες να έχει κάποιες πιθανότητες αλλά αυτές είναι λίγες, όπως και αυτές του Διαμαντάκου. Στη θέση του Ομάρ θα παίξει ο Σαλίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα