Ολυμπιακός: Χωρίς Μανωλά στην Τουρκία, μέσα ο Αφελάι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Τουρκία για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε το Σάββατο (16/8) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (15/8), ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία και έγινε δουλειά πάνω στην τακτική.

Στο δίτερμα δουλεύτηκε και η ανάπτυξη του παιχνιδιού

και η πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις. Ο Χοσέ Χολέβας γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Κώστας Μανωλάς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Δημήτρης Σιόβας. Εκτός έμεινε ο Γιάννης Μανιάτης, για αποφόρτιση και ξεκούραση.

Από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μόνο ο Χολέβας ακολουθεί την αποστολή στην Τουρκία, καθώς οι άλλοι τρεις θα προφυλαχθούν, μαζί με τους παίκτες που μένουν εκτός για λόγους τακτικής. Πρόκειται για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος δεν ταξιδεύει, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ιμπραΐμ Αφελάι.

Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέβας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (15/8) για την Κωνσταντινούπολη, ενώ όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν κανονικά το Σάββατο (16/8).

Το άρθρο Ολυμπιακός: Χωρίς Μανωλά στην Τουρκία, μέσα ο Αφελάι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα