Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2019 διαιτητής: Ο εκλεκτός του μεγάλου ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2019 διαιτητής: Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής της Super League, γνωστοποίησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τα φώτα φυσικά να πέφτουν στον «εκλεκτό άρχοντα» του μεγάλου ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το οποίο

θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, στις 1 Δεκεμβρίου στις 19:30. Ο διαιτητής λοιπόν της εν λόγω «καυτής» και εξαιρετικά καθοριστικής αναμέτρησης, θα είναι ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ, μετά από εισήγηση του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ο 36χρονος διαιτητής από την Ισπανία, ανήκει στην ELITE κατηγορία ρέφερι και μάλιστα διετέλεσε διαιτητής VAR στη βραδινή αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νάπολι, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε τέταρτος διαιτητής στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ ως πρώτος ρέφερι αναμέτρησης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αντίθετα, έχει σφυρίξει αρκετά ματς Europa League με τελευταίο εξ αυτών το Ρεν – Σέλτικ 1-1. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί με δύο πέναλτι που έδωσε. Το χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει είναι ότι αρέσκεται στο να δίνει εύκολα κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι αμφότεροι οι παίκτες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Βοηθοί του θα είναι οι Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγο Πρέτο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Για πρώτη φορά στη Super League θα έχουμε ξένους διαιτητές και στο VAR. Εκεί θα βρίσκονται οι Ντέιβιντ Χιμένεθ και Χοσέ Γκαλέγο. Θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»:

Keywords
Τυχαία Θέματα