Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Κοκκινίζει” ο Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Μια ανάσα από την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Μολδαβού και θέλουν να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση αριστερού μπακ. Γι’ αυτό το λόγο κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του από την Πάκος Φερέιρα, όπου και αγωνίζεται ο 22χρονος μπακ. Η ομάδα του δεν θέλει να τον παραχωρήσει, ωστόσο ο ίδιος Ρέαμπτσιουκ

πιέζει για να την θετική απάντηση της. Μάλιστα, αυτό που προκύπτει, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις επαφές με την Πόρτο για την απόκτηση του άλλου 50% του Μολδαβού.  Οι Πειραιώτες πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ, με τον ίδιο να πιέζει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ο Ντάλμπερτ

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «δουλεύει» και την υπόθεση του Ντάλμπερτ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την επαφή με την Ίντερ, η οποία ήταν θετική στον δανεισμό του 27χρονου. Όμως, ζήτησαν στους «ερυθρόλευκους» να τα βρουν με την Ρεν, στην οποία αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος μπακ. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με την γαλλική ομάδα, η οποία φάνηκε θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίχτη στους «ερυθρόλευκους». Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ασχολούνται και με τις δύο υποθέσεις, ωστόσο αυτό που προκύπτει, είναι πως δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο παίκτης κλείσει στην ομάδα, αναμένεται να έρθει άμεσα στην χώρα μας.

Δείτε ακόμη:Καλοκαιρινοί… έρωτες που χλώμιασαν στο μεταγραφικό χειμώνα!Οι μεταγραφές που έκαναν… γκελ λίγο πριν το νέο… παζάρι!Επιστρέφει …καβάλα στο άλογο στην Μπάρτσα ο Λαπόρτα
Keywords
Τυχαία Θέματα