Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Pap” for three!

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Δεν το κουνάει από το Λιμάνι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι τα μπασκετικά του γεράματα. Την ολοκλήρωση της συμφωνίας έκανε γνωστή η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ο 30χρονος παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και η επιθυμία να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές ήταν κοινή. Αλλωστε είναι μέλος τις “αγιας τριάδας” και συμπληρώνει όπως και συμπληρώνεται απο

Σπανούλη και Πρίντεζη.

Ο Παπανικολάου έχει δύο θητείες με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν από το 2009 έως το 2013, όταν και έφυγε για την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Ενώ, η δεύτερη είναι από το 2016 και θα συνεχίσει για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με τους Πειραιώτες. Kατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα (2012 και 2013) και δύο φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η ανακοίνωση

Την επέκταση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το απόγευμα. Ο Έλληνας διεθνής έχει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ της. Προσφέρει αρκετές λύσεις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θεωρεί απαραίτητο για το πλάνο του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπανικολάου ως το 2023. Ο Έλληνας φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (22/09) με τους Προέδρους της ομάδας, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Δείτε ακόμη: Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions LeagueΠροεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός –, “Pap”,olybiakos –, “Pap”