Όλοι οι νικητές της λαμπερής μουσικής βραδιάς των MVMA 2013

Ιδιαίτερα λαμπερή ήταν η βραδιά των Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κλειστό γήπεδο Tae-Kwon-Do.

Την έναρξη σήμαναν η Vassy και τον Mark Angelo, ενώ ακολούθησε η απονομή καλύτερου pop τραγουδιού, που ανέδειξε νικήτρια την Demy

με το «Χιλιάδες καλοκαίρια».

Το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, κέρδισε ο Παντελής Παντελίδης ενώ καλύτερο τραγούδι της χρονιάς το «Ποτέ Ξανά» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

To τέταρτο βραβείο της βραδιάς που αφορούσε το «Video Clip Dance», δόθηκε από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Μάνο Πίντζη στην Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen και την Courtney Parker για το τραγούδι «Party all the time».

Το βραβείο για το Καλύτερο Λαϊκό video clip δόθηκε στον Αντώνη Ρέμο. Παρά την απουσία του από την Απονομή οΓιώργος Σαμπάνης βραβεύτηκε για το «Καλύτερο Video Clip Rock» από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς ανακηρύχθηκε η Έλενα Παπαρίζου που πήρε το σχετικό βραβείο από τα χέρια των Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευριπιώτη και Μάνου Ιωάννου, ενώ το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη κατέληξε στα χέρια του Σάκη Ρουβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα