Όλγα Πηλιάκη χορός: Το καυτό λίκνισμά της, καταλήγει σε επική τούμπα (vid)

Όλγα Πηλιάκη χορός: Η Όλγα Πηλιάκη λατρεύει το χορό και μοιράζεται αυτή της την αγάπη με τους ακολούθους της στο Instagram, όποτε έχει ευκαιρία. Αυτή τη φορά, η σέξι Όλγα Πηλιάκη φόρεσε το μαγιό της και αποφάσισε να χορέψει στην κρεβατοκάμαρα. Την ώρα που έκανε τις εντυπωσιακές φιγούρες της, όμως, μπερδεύτηκε και έπεσε από το κρεβάτι. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, που την έχει ξανατραβήξει βίντεο να χορεύει, αποτύπωσε τη στιγμή και την ανέβασε στο Instagram. «Ξέρουμε κανένα καλό γιατρό; Δεν πάει άλλο..», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης αστειευόμενος, ποστάροντας το βίντεο. Λίγη ώρα μετά το βίντεο δημοσίευσε και η Όλγα Πηλιάκη, γράφοντας: «Όταν το τέλος δεν είναι αυτό που είχες σκεφτεί».

Η Όλγα Πηλιάκη πέρσι άφηνε “κόκαλο” τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στους χορευτές που πλαισίωναν τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή. Οι απίστευτες ικανότητες της έγιναν γνωστές στο κοινό από βίντεο που ανέβασε την περασμένη χρονιά ο Στέλιος Χανταμπάκης. Φορώντας μία αθλητική φόρμα και ένα απλό μπλουζάκι, η Όλγα Πηλιάκη λικνίζεται σε ρυθμούς hip hop, δείχνοντας τις χορευτικές της ικανότητες. «Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει… βρε δεν πα να χτυπιέσαι-άλλο παιδί δεν έχει»,  έγραφε ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, στο οποίο και αναδείχθηκε νικητής. Φυσικά, τα σχόλια και τα likes έπεσαν… βροχή.

Όλγα Πηλιάκη: Δείτε τον σέξι χορό και… την τούμπα

View this post on Instagram

Ξέρουμε κανένα καλό γιατρό; Δεν πάει άλλο.. @olgapiliaki #treli #fovamegiamena

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on Aug 4, 2019 at 9:03am PDT

View this post on Instagram

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει… βρε δε μπα να χτυπιέσαι-άλλο παιδί δεν έχει … #mamoisbabakis και #malenababaki μόνο!!! #hantampakakia @olgapiliaki #trelikanoniki

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on Dec 3, 2017 at 8:33am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα