«Όλα είναι υπέρ μας» δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με Λεβάντε

Αισιόδοξος δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, με αφορμή το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Λεβάντε, στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League. Αν και ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-0, ο Μίτσελ θεωρεί πως το σκορ μπορεί να ανατραπεί και η πρόκριση να έρθει στο «λιμάνι».

Πιο

συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Να παίξουμε με αποφασιστικότητα και περισσότερη προσωπικότητα. Αν και έχουμε μεγάλο πρόβλημα μπροστά μας και για το αποτέλεσμα και για την ποιότητα του αντιπάλου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Όλα θα μπορεί να είναι υπέρ μας. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαν να μην δώσουν 2 πέναλτι ή να αποβάλλει παίκτη αντιπάλου. Κυρίως αύριο θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Όχι με νοοτροπία ηττημένου. Να μπούμε στο ματς για να βάλουμε πολλά γκολ… Μην ξεχνάμε πως εμείς ψάχνουμε πολύ την επιτυχία στην επίθεση αλλά κυρίως αυτήν στην άμυνα. Δεν πρέπει να δεχθούμε με τίποτα γκολ.

Φυσικά έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό είναι πως δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε την Πέμπτη. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Δεχθήκαμε ένα καταπληκτικό μάθημα την περασμένη εβδομάδα, και ναι το ματς έχει αύριο δυσκολίες αλλά σημασία έχει το τι μπορούμε να κάνουμε. Η Λεβάντε έδειξε το πιο καλό της πρόσωπο και εμείς όχι. Ήταν μια μέρα που τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς. Οπότε έχουμε πιθανότητες.

Όλα είναι υπέρ μας. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο με τον καταπληκτικό μας κόσμο οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτό δεν είναι πίεση. Είναι δύναμη. Είναι μία επιπλέον ώθηση για εμάς.

Ο Χολέμπας μπορεί να παίξει. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους παίκτες της αποστολής. Πρόθεσή μας είναι να πάρουν όλοι χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει ως γκολκίπερ. Νομίζω… Είναι υποχρέωσή μου να ξέρω την ενδεκάδα αμέσως μετά την Ξάνθη. Δεν θέλω να σας πω ποιοι παίκτες θα παίξουν. Θα το πω πρώτα σε εκείνους. Είναι μία πιθανότητα για τον Μήτρογλου και Τζιμπούρ. Είναι και οι δύο σπεσιαλίστες και εμείς θέλουμε να σκοράρουμε.

Σε τέτοια ματς αν υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλουμε αύριο σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν μερικοί ήρωες. Ας ξεκινήσουμε από τους φορ και εάν πάμε στα πέναλτι και τότε ας είναι ήρωας ο γκολκίπερ μας που θα αποκρούσει κάποιο. Χρειαζόμαστε επιθετικότητα, ένταση και κατοχή του ελέγχου. Να κατακτήσουμε τον έλεγχο και να βγούμε στην επίθεση. Δεν θα το πετύχουμε αυτό εάν δεν έχουμε τον έλεγχο του αγώνα καθώς και ο αντίπαλος θα το θέλει αυτό. Μην ξεχνάμε πως η Λεβάντε έχει το μεγάλο πλεονέκτημα των τριών γκολ και που είναι πολύ καλός στο να παίζει πίσω από την μπάλα και να αξιοποιεί τα λάθη. Μία ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από την επίθεσή της.

Πιστεύω ότι έχουμε πάρει το μάθημά μας. Επιμένω όμως ότι αύριο δεν μπορούμε να μπούμε με το σκεπτικό των τριών γκολ. Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Στο προηγούμενο ματς μας έδωσαν δύο πέναλτι και μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Ας ελπίσουμε πως αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα