Οικονόμου για Τσίπρα: «Σαν άλλος Σκρουτζ γεμίζει την ατμόσφαιρα με μιζέρια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έδωσε «σκληρή» απάντηση στις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα, παρομοιάζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον χαρακτήρα του Καρόλου Ντίκενς «Εμπενίζερ Σκρουτζ». Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου είπε: «Ακόμη και τις γιορτινές μέρες, ο κ. Τσίπρας

σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια. Δυσκολίες υπάρχουν όμως η κοινωνία αντέχει και η Ελλάδα προχωρά. Με αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά, σε όλες και όλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει, κατά την περιοδεία του στον Κορυδαλλό: «Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δυστυχώς από τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της τελευταίας δεκαετίας για την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Η ακρίβεια σαρώνει τα εισοδήματα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις βρίσκονται σε απόγνωση, την ίδια στιγμή όμως κάποιοι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι αυγατίζουν τα κέρδη τους. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους δίνει την δυνατότητα να έχουν δισεκατομμύρια υπερκερδών, ενώ για την μεγάλη πλειοψηφία φιλοδωρήματα. Ανεπαρκή προεκλογικά φιλοδωρήματα».

Ακόμη και τις γιορτινές μέρες, ο κ. Τσίπρας σαν άλλος Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει τη χώρα με τα μελανότερα χρώματα και γεμίζει την ατμόσφαιρα με μαυρίλα και μιζέρια.

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) December 23, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, Τσίπρα, Σαν, Σκρουτζ,oikonomou, tsipra, san, skroutz