Οικονόμου για Σταμούλη: Ανασκεύασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανασκεύασε τις χθεσινές αναφορές του περί της δημοσιογράφου του Politico. «Τέλος σε σχέση με την χθεσινή αναφορά μου, στη δήλωσή μου, στην κυρία Σταμούλη, οφείλω να πω ότι ελέχθη καθ’ υπερβολή και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν διαχωρίζει στα κείμενά της τις προσωπικές της εκτιμήσεις, τις οποίες και προφανώς δικαιούται να έχει από γεγονότα που αρκετές φορές όπως αναδεικνύεται είναι ανακριβή,

όπως συνέβη και πρόσφατα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου.

Σημειώνεται ότι η διεύθυνση του περιοδικού είχε υπερασπιστεί το άρθρο και την αξιοπιστία της συντάκτριας, ωστόσο σήμερα προέβη σε «διορθώσεις» για διάφορες ανακρίβειες, όπως ότι η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν «παράνομη».

Ειδικότερα, η Νεκταρία Σταμούλη είναι η συντάκτης του ρεπορτάζ του Politico για τις υποκλοπές, όπου μεταξύ άλλων υποστήριζε ότι η Αθήνα διαμηνύει στις Βρυξέλλες, μέσω επιστολής του μόνιμου αντιπροσώπου της στην Ε.Ε. πρέσβη κ. Βραΐλα, «μην ασχολείστε» με το θέμα. Σήμερα το Politico προχώρησε σε διορθώσεις του ρεπορτάζ, αφού η Νεκταρία Σταμούλη ανέφερε ανακριβώς ότι η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν παράνομη, ενώ παρέθετε και αποσπάσματα της επιστολής του πρέσβη όπου δήλωνε έτοιμος να παράσχει διευκρινίσεις δια ζώσης για το θέμα των υποκλοπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα