Οικονομία εκλογές Κυπριακό απασχολούν Σαμαρά-Βενιζέλο

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου από τις 17.30. το απόγευμα του Σαββάτου (που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει) ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναμένεται να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, όπως η νέα φάση των συνομιλιών για λύση

του Κυπριακού.

Την Δευτέρα άλλωστε θα υπάρχει συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.

Χθες κατατέθηκε από τον Γ.Μιχελάκη η τροπολογία που καθορίζει ότι η πρώτη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου και την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου θα στηθούν διπλές κάλπες για ευρωεκλογές και τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σίγουρο σχεδόν είναι και το νομοσχέδιο για τη διάσπαση τριών τουλάχιστον καλλικρατικών νησιωτικών δήμων όπως η Λέσβος, η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά.

Στο προσκήνιο βρίσκεται επίσης και η επιστροφή του κλιμακίου της τρόικας στην Ελλάδα, ειδικά μετά τις τελευταίες πληροφορίες για θετικότερα των αναμενόμενων δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας μας το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα