Οι τέσσερις κορυφαίες χρωματικές επιλογές για σένα που είσαι ξανθιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουμε, είτε είναι ο σωματότυπός μας είτε τα μαλλιά μας, υπάρχουν style tips που μας κολακεύουν κάνοντας την εμφάνιση μας ακόμη πιο εντυπωσιακή. Άλλα χρώματα ρούχων ταιριάζουν στην καθεμία με βάση το χρώμα της επιδερμίδας και τα μαλλιά.

Αν είσαι ξανθιά, δες τα χρώματα που σε κολακεύουν περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Οι

κόκκινες αποχρώσεις είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να αναδείξεις τα ξανθά σου μαλλιά. Εξαιρετικό χρώμα για τα ραντεβού σου, αλλά καλύτερα μην επιλέξεις κάποιο κοντό φόρεμα.

Το βασικό είναι να αποφεύγεις τα κόκκινα που τείνουν προς το μωβ ή το βουργουνδί.

Τα άσπρα φορέματα και γενικότερα τα λευκά ρούχα είναι πολύ κομψά και φινετσάτα και ταιριάζουν περισσότερο σε όσες έχουν μελί μαλλιά, ενώ οι μπεζ αποχρώσεις κολακεύουν τα πιο ανοιχτά ξανθά μαλλιά.

Το μαύρο είναι το all time classic χρώμα που κολακεύει τους πάντες. Και ειδικά τις ξανθιές, χάρη στην αντίθεση που κάνει με τα μαλλιά τους. Φυσικά, όσο πιο ανοιχτή είναι η επιδερμίδα σου τόσο το καλύτερο.

Για τις πιο κοριτσίστικες εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις το ροζ ή ακόμη και το φούξια και να το συνδυάσεις με αποχρώσεις του μπλε, είτε μιλάμε για ένα μοντέρνο jean είτε ακόμη και για ένα βραδινό τσαντάκι clutch.

Το άρθρο Οι τέσσερις κορυφαίες χρωματικές επιλογές για σένα που είσαι ξανθιά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα