Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2017- Έκπληξη ο «νικητής»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει ηθοποιούς που υποδύονται υπερήρωες να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τους σταρ που κερδίζουν τη μάχη των ταμείων. Φέτος όμως οι πρωταγωνιστές των πιο συμβατικών ταινιών δράσης αποδεικνύουν ότι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις για το 2017.

Η σύνταξη της λίστας έγινε με την πρόσθεση των παγκόσμιων εισπράξεων των ταινιών κάθε ηθοποιού που προβλήθηκαν μέσα στο

2017, μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, όπως αυτές είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα Box Office Mojo. Δεν υπολογίστηκαν οι ταινίες animation, όπου χρησιμοποιούνται μόνο οι φωνές των ηθοποιών, ούτε οι ταινίες όπου οι ηθοποιοί είχαν μικρούς ρόλους ή δεν αναφέρονταν ψηλά στη λίστα ονομάτων.

Τζον Μπογιέγκα, 815 εκατ. δολάρια

Μπορεί το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» να μην φτάνει τις επιδόσεις του προηγούμενου επεισοδίου της σειράς. «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» πριν από δύο χρόνια, αλλά η ταινία έχει φτάσει τα 800 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και εξακολουθεί να προβάλλεται στις αίθουσες. Ρόλοι σε μικρότερες ταινίες όπως οι «Detroit: Μια Οργισμένη Πόλη» και «Ο Κύκλος» ανέβασαν λίγο ακόμη τους αριθμούς του.

Κρις Χέμσγουορθ, 845 εκατ. δολάρια

Το «Thor: Ragnarok», η τρίτη ταινία με κεντρικό ήρωα τον Θεό του Κεραυνού τα πήγε πολύ καλύτερα από τις δύο προηγούμενες στα ταμεία, φτάνοντας τα 800 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Κρις Πρατ, 864 εκατ. δολάρια

Οι «Φρουροί του Γαλαξία 2» ξεπέρασαν την πρώτη ταινία σε εισπράξεις και έφεραν ξανά τον Πρατ στην πρώτη δεκάδα μετά το 2015.

Τομ Χόλαντ, 888 εκατ. δολάρια

Ο νεαρός Βρετανός την έκανε λαχείο με την ταινία «Spider-Man: Επιστροφή Στον Τόπο Του», που έκανε καλύτερες εισπράξεις από κάθε άλλη ταινία με ήρωα τον Άνθρωπο Αράχνη από το «Spider-Man 3» του 2007 και μετά.

Ντέιζι Ρίντλεϊ, 1,08 δισ. δολάρια

Όπως συμβαίνει και με τον Τζον Μπογιέγκα, η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων που έφερε στα ταμεία η Ρίντλεϊ έχει να κάνει με τις διαστημικές της περιπέτειες στο «Star Wars». Την ανέβασε όμως και ο ρόλος της στο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα.

Τζόνι Ντεπ, 1,1 δισ. δολάρια

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» έχουν πλέον κουράσει, και η πέμπτη ταινία της σειράς, με υπότιτλο «Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ» δεν κατάφερε να πιάσει τις επιδόσεις των προηγούμενων. Ωστόσο, έφτασε σχεδόν τα 800 εκατ. δολάρια παγκοσμίως ενώ ο Ντεπ φέτος είχε εμφανιστεί και στο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές».

Έμα Γουάτσον, 1,3 δισ. δολάρια

Η πρώην σταρ των ταινιών «Χάρι Πότερ» επέστρεψε φέτος με ταινία μπλοκμπάστερ ύστερα από αρκετά χρόνια. Το ριμέικ της επιτυχίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έφτασε τα 1,26 δισ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, και είναι μέχρι στιγμής η πιο εμπορική ταινία του 2017.

Γκαλ Γκαντότ, 1,4 δισ. δολάρια

Η ταινία «Wonder Woman» ξεπέρασε τα 820 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις. Ο ίδιος ρόλος της στην ταινία «Justice League» την έφερε στην τρίτη θέση της λίστας.

Ντουέιν Τζόνσον, 1,5 δισ. δολάρια

Τα 1,2 δισ. δολάρια που κέρδισαν παγκοσμίως οι «Μαχητές των Δρόμων 8» έσβησαν την εισπρακτική αποτυχία του «Baywatch» (μόλις 178 εκατ. σε όλο τον κόσμο), ενώ συμμετείχε και στο ριμέικ της ταινίας «Jumanji» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.

Βιν Ντίζελ, 1,6 δισ. δολάρια

Η όγδοη ταινία «Οι Μαχητές των Δρόμων» ήταν και η δεύτερη πιο επιτυχημένη όλης της σειράς με παγκόσμιες εισπράξεις 1,2 δισ. δολαρίων. Ενώ η περιπέτεια «xXx: Επανεκκίνηση» που έκανε πρεμιέρα στις αρχές του 2017 ξεπέρασε τα 346 εκατ. δολάρια.

Το άρθρο Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2017- Έκπληξη ο «νικητής» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα