Οι φίλοι της Άρσεναλ δείχνουν τη έξοδο στον Αρσέν Βενγκέρ

Άλλη μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα για την Άρσεναλ δείχνει να τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο, αφού οι Λονδρέζοι μένουν και φέτος χωρίς τίτλο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, παρά το εκπληκτικό τους ξεκίνημα.

Μοιραία, το 50% των οπαδών των «κανονιέρηδων» υποστήριξαν πως ο Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να αποχωρήσει απ’ το πόστο του προπονητή, σε περίπτωση που δεν πάρει την τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και τον τίτλο του Κυπελλούχου Αγγλίας.

Η συγκεκριμένη έρευνα δημοσιεύθηκε χθες, αφορούσε τις απαντήσεις 8.100 φιλάθλων της Αρσεναλ

και απέφερε το υψηλότερο ποσοστό κατά του Αλσατού προπονητή στην μέχρι τώρα παρουσία του στον σύλλογο.

Η στιγμή της δημοσίευσης αυξάνει περισσότερο την πίεση, όχι μόνο προς τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του, εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Εβερτον, στο Λίβερπουλ.

Οι εφοπλιστές αποτελούν την ομάδα που αμφισβητεί την Αρσεναλ για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, άρα και της εξόδου στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 64χρονος προπονητής περιμένει και ο ίδιος την εξέλιξη της σεζόν. Η μη υπογραφή νέου συμβολαίου, τον έχει βάλει σε «αναμμένα κάρβουνα», ώσπου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας.

Ως τότε, όλα θα είναι στον αέρα για το μέλλον τού τεχνικού των Λονδρέζων. Εννέα χρόνια μετά την έναρξη της παρουσίας του σε αυτούς, η Αρσεναλ κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο της, το Κύπελλο Αγγλίας το 2005.

Keywords
Τυχαία Θέματα