Οι επιθετικοί που έχουν μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός, επιθυμεί να φέρει στο Λιμάνι έναν ικανότατο επιθετικό, βλέποντας τον Ανσαριφάρντ και τον Μπεν, να μην αποδίδουν τα όσα θέλει ο Μπέσνικ Χάσι.

Την ίδια ώρα, ο Εμενίκε ο οποίος ήταν ήδη ανέτοιμος, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει ακόμα πιο πίσω.

Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ηγηθεί της γραμμής κρούσης του

Ολυμπιακού, είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς της Παρτιζάν. Ο 23χρονος, πέτυχε 30 γκολ την προηγούμενη σεζόν στη Σερβία, ενώ σκόραρε και απέναντι στον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό, που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και πιθανότατα να έχει μεταπωλητική αξία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως υπάρχει συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ένας άλλο που συγκέντρωνε τις πιθανότητες, ήταν ο γνωστός μας, Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με τα μέσα από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με την Έβερτον αλλά τα «ζαχαρωτά» δεν έδειξαν διάθεση ούτε να τον πουλήσουν, ούτε να τον δανείσουν.

Τα τουρκικά μέσα, κάνουν λόγο για προσέγγιση των Πειραιωτών στον Ντεμπά Μπα. Ο 32χρονος, ανήκει στη κινεζική Σαγκάη Σενούα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ.

Σύμφωνα με την «Live Sport», στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Λούκας Πέρεθ της Άρσεναλ, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Η υπόθεση του, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που έχει πολλές προτάσεις από ομάδες.

Το άρθρο Οι επιθετικοί που έχουν μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα