Ο Τσάρλι Σιν έσπειρε πανικό στην ερωτική βιομηχανία

Η είδηση έχει προκαλέσει φόβο, πανικό και σοκ στις τάξεις του πορνό, καθώς λέγεται ότι ο Τσάρλι Σιν έχει κοιμηθεί με πάνω από 5.000 γυναίκες!

Ο Τσαρλι Σιν είναι γνωστός για την «αδυναμία» του στις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών με τις οποίες σχετιζόταν ερωτικά. Ο κόσμος του όμως τραντάχτηκε συθέμελα όταν του ανακοίνωσαν ότι είναι φορέας του ιού HIV και στη συνέχεια ανακοίνωσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν υπάρχει πρωτόκολλο σε κάτι τέτοια. Δεν υπάρχει αρχείο με το πόσες έχει ‘’νοικιάσει’’ ο Σιν, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λίστα με τις πορνοστάρ με τις οποίες ήρθε σε σεξουαλική επαφή. Ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό…», τονίζεται στο ρεπορτάζ.

«Υπάρχει έντονος φόβος από τα κορίτσια, του στυλ ’’με ποιον έκανα σεξ και αυτός με ποιον είχε πάει προηγουμένως, και ούτω καθεξής ή έκανα σεξ με το κορίτσι που πήγε με τον Τσάρλι Σιν;’’», τονίζει η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Alana Evans. «Ίσως θα έπρεπε να βρεθούμε με τον Τσαρλι Σιν και να φτιάξει μια λίστα με όλες τις πορνοστάρ που είχε κάνει σεξ, έτσι ώστε οι υπόλοιπες να σιγουρευτούμε ότι είμαστε εντάξει», συμπληρώνει.

Ο 50χρονος ηθοποιός, αποκάλυψε επίσης στο Today Show, ότι όλοι του οι ερωτικοί σύντροφοι ήταν ενημερωμένες για την κατάστασή του, χωρίς καμία εξαίρεση. Αν και κάποιοι επιδοκιμάζουν την απόφαση του ηθοποιού για τη γενναιότητά του να αποκαλύψει κάτι τόσο προσωπικό, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός στην ερωτική βιομηχανία όπως το γιατί τώρα; Κάποιοι εικάζουν ότι έγινε εξαιτίας μιας 27χρονης, η οποία μίλησε ανώνυμα στην Daily Mail, οπότε και άρχισαν οι φήμες αναγκάζοντας έτσι τον Σιν να το παραδεχτεί. Όπως η νεαρή είχε πει, ο σταρ του «Two and a half men», είχε κάνει σεξ με πάνω από 50 γυναίκες της ερωτικής βιομηχανίας μετά τη διάγνωσή του, ενώ δεν έλειψε να εκφράσει το φόβο για «επιδημία του HIV στον κόσμο του πορνό».

«Αν αυτός ο άντρας έκανε σεξ με αυτές τις γυναίκες, χωρίς προστασία –γιατί τα προφυλακτικά από δέρμα αρνιού δεν προστατεύουν επαρκώς-, χωρίς να τους το πει ότι έχει τον ιό, τότε θα πρέπει να συλληφθεί», συμπληρώνει η Evans.

Keywords
Τυχαία Θέματα