Ο τραγουδιστής των Green Day έπαθε νευρικό παροξυσμό πάνω στην σκηνή!

Μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε ακυρωθεί συναυλία των Green Day στην Ιταλία και o Billie Joe Armstrong είχε καταλήξει στο νοσοκομείο για τέσσερις μέρες. Τότε τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είχαν πει ότι αυτό οφειλόταν σε τροφική δηλητηρίαση.

Τώρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Μουσικής «iHeartRadio» και ενώ βρισκόταν στην σκηνή, πήρε την οδηγία από τους υπεύθυνους ότι πρέπει να συντομεύει την παραμονή του στην σκηνή, γιατί θα εμφανιζόταν αμέσως μετά ο Usher. Τα είκοσι λεπτά που του «ψαλλίδισαν» και το ένα λεπτό

που του έδωσαν για να τελειώσει με την εμφάνισή του μάλλον πρέπει να του έπεσε βαρύ, καθώς σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν την ώρα που τραγουδούσε στην σκηνή.

Ο τραγουδιστής σταμάτησε στην μέση το τραγούδι, έδειξε το ρολόι και μετά άρχισε να βρίζει από το μικρόφωνο ακατάπαυστα, ενώ δεν παρέλειψε στο υβρεολόγιο να συμπεριλάβει και τον Justin Bieber!

Μετά εκτός ελέγχου έσπασε την κιθάρα του, ενώ φεύγοντας από την σκηνή δεν σταμάτησε να βρίζει τους διοργανωτές και να τους κάνει χειρονομίες!

Το συγκρότημα εξέδωσε δελτίο τύπου λέγοντας: «Το συγκρότημα θέλει να ζητήσει συγνώμη σε αυτούς που πρόσβαλλε στο Φεστιβάλ “iHeartRadio” στο Λας Βέγκας. Προς το παρόν διακόπτουμε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μας.»

Όσο για τον τραγουδιστή αυτός οδηγήθηκε κατευθείαν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα