Ο τελικός του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη

Τελικός είναι για τον Ολυμπιακό το αποψινό (21:45, ΝΕΡΙΤ) παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη καθώς σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τους ομόχρωμους τους, τότε γίνονται αυτόματα φαβορί για την πρόκριση αφού με νίκη στο τελευταίο ματς επί της Μάλμε προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μίτσελ περιμένει τον Μανιάτη που είναι αμφίβολος για να καταλήξει.

Όπως φαίνεται θα ακολουθήσει πιθανότατα τις επιλογές του εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Γιουβέντους και θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουΐ, στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Εντινγκά, πιο μπροστά τους θα κινούνται οι Αφελάι, Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Ο Μίτσελ έριξε ιδιαίτερο βάρος τις τελευταίες ημέρες στον Έλληνα επιθετικό, ώστε να τον τονώσει ψυχολογικά, δείχνοντας ότι βασίζεται πολύ στην δική του απόδοση. Πάντως, το μεγάλο βάρος θα πέσει στους κεντρικούς μέσους του Ολυμπιακού, γι’ αυτό και ξεκινούν τρία αμυντικά χαφ σε μια διάταξη 4-3-3.

Με αυτά τα χρώματα θα αγωνιστούν απόψε Ατλέτικο και Ολυμπιακός στο “Βιθέντε Καλντερόν”

Keywords
Τυχαία Θέματα