«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του θέλουν τα πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας»

«Είναι αδιόρθωτοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του θέλουν τα πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας και αποθήκες λαθρεμπορίου παράνομων μεταναστών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ σχετικά με προηγούμενη ανακοίνωση των Νέων της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πρωινή αστυνομική επιχείρηση κατά του παρεμπορίου στην ΑΣΟΕΕ, με την επέμβαση των ΜΑΤ.

«Αντί να ακούσουν τον κόσμο που απαιτεί να λειτουργούν ομαλά τα Πανεπιστήμια και να μην πηγαίνουν

χαμένοι οι κόποι των φοιτητών και των οικογενειών τους, συντάσσονται με όσους επιδιώκουν την πλήρη απαξίωση των Εκπαιδευτικών μας Ιδρυμάτων», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΝΔ, «ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του αντί να ακούσουν την αγωνία του έλληνα καταστηματάρχη που αντιμετωπίζει το παράνομο, αδήλωτο εμπόριο και το όργιο φοροδιαφυγής μπροστά στο μαγαζί του, επιλέγουν να δικαιολογήσουν τους παράνομους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίζουν ως εγκληματική την εφαρμογή του νόμου από την αστυνομία».

«Όμως, η κυβέρνηση, δεν πρόκειται να επιτρέψει τη διαιώνιση οποιουδήποτε “ασύλου παρανομίας”, όσο και αν το επιθυμούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της συγκυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα