Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βλέπει δόλο εναντίον του και παρασκηνιακές διεργασίες

«Υπάρχει δόλος από κάποιους και κάποια μέσα τους στηρίζουν. Επί μέρες πρωτοσέλιδα ολόκληρα έγραφαν για τους οικονομικούς ελέγχους στην Ομοσπονδία, αλλά κανένα δεν έγραψε για τα πορίσματα που μας δικαίωσαν πανηγυρικά, πιστοποιώντας την καθαρότητα και εντιμότητα της οικονομικής μας διαχείρισης». Αυτό ήταν το σχόλιο του πρόεδρου της ΕΠΟ στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ε.Π.Σ Χίου αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για παρασκηνιακές διεργασίες που μόνο κακό κάνουν στο πιο λαοφιλές άθλημα.

Όπως γράφει

ο «Πολίτης της Χίου» στη λιτή, αλλά «πασπαλισμένη» με την απαραίτητη κοσμοπολίτικη χρυσόσκονη, εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Ε.Π.Σ Χίου, ο Γιώργος Σαρρής μίλησε κυρίως ως πρόεδρος της ΕΠΟ και όπως είπε επέλεξε το βήμα της ΕΠΣ Χίου, σεβόμενος ότι από εδώ ξεκίνησε την αθλητική και παραγοντική του καριέρα στο ποδόσφαιρο, για να αναφερθεί και να δώσει απαντήσεις για πρώτη φορά σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό και τους στόχους της Ομοσπονδίας, στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών, στην κακή οικονομική κατάσταση και την προσπάθεια χρηματοδότησης των συλλόγων από προγράμματα της FIFA και της UEFA, το μοντέλο Σάντος για την Εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο μας, αλλά και τον πόλεμο που δέχεται από παράγοντες του χώρου και Μ. Μ. Ε. που τους στηρίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα