Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Νίκο Τσίτσα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Νίκος Τσίτσας πέθανε σήμερα το πρωί χτυπημένος από καρκίνο στο στομάχι. Ήταν μόλις 47 ετών. Πριν από λίγο καιρό απέκτησε την κόρη του, την ζωή του όπως είχε γράψει στο Facebook.

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου «που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή» εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον

διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμα του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδρούρου.

Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Νέα Δημοκρατία

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος», σημειώνει σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Νίκου Τσίτσα η Νέα Δημοκρατία.

«Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η Πειραιώς.

Ποτάμι

«Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Το άρθρο Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Νίκο Τσίτσα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα