Ο Πιτίνο έφτασε Ελλάδα – Το κασκόλ και η πρώτη γνωριμία (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και περίπου ένα 24ωρο μετά, ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Ελλάδα.

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» στις δηλώσεις του χαρακτήρισε πρόκληση το να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ τόνισε

πως στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Ρικ Πιτίνο με πράσινο κασκόλ στον λαιμό αφίχθη λίγο νωρίτερα από τις 13:20 που αναμενόταν στο «Ελ. Βενιζέλος», για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και στις 17:00 θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην πρώτη προπόνηση.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα πάω στην προπόνηση το απόγευμα. Θέλω να διορθώσω τις αδυναμίες, που έχω διαπιστώσει και να βοηθήσω τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα σιγά σιγά.

Στόχος είναι να επαναφέρω την ομάδα στις επιτυχίες και να δω τις αδυναμίες των παικτών, ώστε να ξεκινήσουν να κερδίζουν. Ο λόγος που αποφάσισα να έρθω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και παρότι προπονώ 41 χρόνια, έχω να μάθω πολλά. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τους παίκτες, θέλω να τους δω από κοντά και μετά θα πάρουμε αποφάσεις», είπε.

Το άρθρο Ο Πιτίνο έφτασε Ελλάδα – Το κασκόλ και η πρώτη γνωριμία (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα