Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε εκ βαθέων στον Πέτρο Κωστόπουλο

Στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Είναι από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται. Αλλά είχε πολλά να πει. Σωστός «χείμαρρος», μίλησε για τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές στην ζωή του.

Όταν ρωτήθηκε αν του λείπει η τηλεόραση;

«Δε μου λείπει η τηλεόραση, αισθάνομαι τυχερός που απουσιάζω υπό τέτοιες συνθήκες! Ο κόσμος δεν το πιστεύει. Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα είπε ότι τη θεωρώ παρένθεση. Την υπηρέτησα με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Την τρέλα που έχω για το ραδιόφωνο

και την εφημερίδα δεν την είχα ποτέ για την τηλεόραση. Νιώθω ίσως ότι ο Θεός με λυπήθηκε με άφησε έξω από τα δελτία ειδήσεων αυτή την περίοδο. Πιστεύω ότι σε αυτή την περίοδο της βαθιάς κρίσης η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των τηλεθεατών».

Για την «περιπέτεια» που πέρασε με την υγεία του;

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά, έκαναν συνολικά τέσσερα. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Το πρώτο φύλλο έβγαινε Κυριακή. Δευτέρα πριν αυτή την Κυριακή, βρέθηκε το ανεύρυσμα, Παρασκευή έκλεισα το χειρουργείο, Σάββατο έγινε η εγχείρηση και την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο. Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος και εκδότης αποκάλυψε ότι την βραδιά των εκλογών θα βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι σε τηλεοπτικό σταθμό. Δεν ξέρω αν θα συμπαρουσιάζω ή ως προσκεκλημένος, αλλά θα είμαι. Η πρόταση έχει γίνει από την Έλλη Στάη στην κρατική τηλεόραση. Αν δεν ανοίξει ή δεν κλείσει το Alter, γιατί αν κλείσει θα βρω άλλο κανάλι, θα πάω εκεί».

Παράλληλα, εξήγησε και ποιος είναι ο λόγος που περιμένει ακόμη το Alter. Όπως τόνισε ο ίδιος, ο δημοσιογράφος, επιμένει για το Alter γιατί «γιατί εκεί ένιωσα τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ελευθερία των 28-29 χρόνων στη δουλειά. Ποτέ δεν είχα παρέμβαση».

Πως γνώρισε τη γυναίκα του Κρίστυ Τσολακάκη;

«Την είχε καλέσει για καφέ στο γραφείο του μετά από 2-3 ‘’πόρτες’’ που είχε φάει από αυτήν, όταν του αρνήθηκε συνέντευξη από την Άννα Βίσση της οποίας ήταν μάνατζερ.

«Βασικά, ήθελα να ρίξω τον καφέ πάνω της. Με το που μπήκε, όμως, στο γραφείο μου έπαθα ηλεκτροσόκ. Είπα “εδώ είμαστε… και διάφορα άλλα που δε λέγονται!”»

Όσο για το πως κατάφερε να την «ρίξει», αυτό όπως είπε του πήρε πολύ χρόνο, γιατί συνεχώς η Κρίστυ τον είχε σ

Keywords
Τυχαία Θέματα