Ο Κωστόπουλος προανήγγειλε τη νέα του επιχειρηματική κίνηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Γνωρίζοντας τον χώρο και τι είναι αυτό που μπορεί να σταθεί στα χρόνια της κρίσης, ο άλλοτε πανίσχυρος εκδότης και παρουσιαστής ανοίγει σαντουιτσάδικο σε μία από τις καλύτερες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που σύμφωνα με πρόσωπα που ξέρουν την αγορά του Κολωνακίου, φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω

εταιριών.

Περιποιημένα «american style sandwiches» με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Το μόνο που έμεινε για το επιχειρηματικό δίδυμο είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες στο ντεκόρ του καταστήματος και οι γεύσεις που θα μπουν στον κατάλογο του.

Το κατάστημα στην οδό Καψάλη

Ο εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδους τύπου σάντουιτς, μια πραγματική θερμιδική βόμβα που θα καταχωρηθεί σε περίοπτη θέση στον κατάλογο ως σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα δικό του σχόλιο που αναφέρει «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».

Μαθε τεχνη κι αστηνε και οταν …πεινασεις πιαστηνε!Σαντουιτς…Deli..Σπιτι..

A post shared by petroskostopoulos (@petroskostopoulos) on Oct 31, 2017 at 10:09am PDT

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μαλούχο, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει και χρέη Dj μια φορά την εβδομάδα σε μαγαζί του Ψυχικού, το οποίο ανήκει στον νεαρό επιχειρηματία.

Το άρθρο Ο Κωστόπουλος προανήγγειλε τη νέα του επιχειρηματική κίνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα