Ο Καμμένος θυμήθηκε σήμερα ότι ο Τσίπρας τον πρόδωσε – «Μου είπε ψέματα δύο φορές»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με όλα και όλους τα βάζει ο Πάνος Καμμένος

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα» ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε κατά πάντων, χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Κοτζιά, «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου».

Δήλωσε ότι αισθάνεται προδομένος από τον Αλέξη Τσίπρα και προέβλεψε πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει αλλά θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών.

«Φεύγω από την κυβέρνηση τώρα που έρχεται η Συμφωνία

των Πρεσπών από τα Σκόπια στην Αθήνα».

Εξήγησε πως «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων».

Χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «κουρελόχαρτο» και αποκάλυψε πως «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

Ο κ Καμμένος ισχυρίστηκε ότι η Συμφωνία Κοτζιά που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

«Ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη ο Κοτζιάς»

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε για τον Νίκο Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και για τον οποίο εξήγησε πως «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Δήλωσε προδομένος από τον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι στο θέμα των Σκοπίων δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές και όταν του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

Οι ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών της ΝΔ

«Έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων»

Απειλές στον Ζουράρι

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει τις 151 ψήφους που θέλει η Κυβέρνηση και αυτή η πιθανότητα να οφείλεται στους ΑΝΕΛ».

«Εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε, επίσης, ότι «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων», χαρακτηρίζοντάς την «κουρελόχαρτο».

Άφησε αιχμές και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Επιπλέον ο Π. Καμμένος επανέφερε τις καταγγελίες του για το Ίδρυμα Σόρος υποστηρίζοντας ότι μοίραζε 25 δισ ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς.

Επετέθη δε προσωπικά κατά της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία χαρακτήρισε «όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου» και υποστήριξε ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου θα προβληθεί σήμερα στις 20.30 από τους δέκτες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, Αττικα και Βεργίνα.

Το άρθρο Ο Καμμένος θυμήθηκε σήμερα ότι ο Τσίπρας τον πρόδωσε – «Μου είπε ψέματα δύο φορές» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα