«Ο καλύτερος Γερμανός φίλος μου!»: Επικός… διάλογος Τσίπρα-Σκίμπε

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χαρούμενος για την ισοφάριση της τελευταίας στιγμής ήταν ο πρωθυπουργός που παρακολούθησε τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής μας στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να συγχαρεί τον Μίχαελ Σκίμπε και τους Έλληνες διεθνείς για την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο… απίστευτος διάλογος με τον Σκίμπε

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr, ο κ. Τσίπρας

αγκάλιασε με θέρμη τον Τζαβέλλα που με τον γκολ του μας έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και απευθύνθηκε στον Μίχαελ Σκίμπε λέγοντας: «Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή καλύτερος Γερμανός φίλος μου και φίλος της χώρας μας από εσένα». Στη Γερμανία τον αγαπούν περισσότερο απ’ όσο ο ίδιος νομίζει ήταν η απάντηση του Γερμανού τεχνικού.

Ο Τοροσίδης και το ελληνικό χρέος

Οι ατάκες συνεχίστηκαν όταν ο αρχηγός της εθνικής μας, Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για την επίσκεψη Ομπάμα: «Πρόεδρε δώσε τα χαιρετίσματά μου στον Ομπάμα και πες του να βοηθήσει μήπως μειωθεί το ελληνικό χρέος». O Αλέξης Τσίπρας πέρασε στην… αντεπίθεση απαντώντας: «Μην στενοχωριέσαι, μπορούμε και εμείς να βάλουμε γκολ στις καθυστερήσεις».

Ο πρωθυπουργός στο ημίχρονο του αγώνα συνομίλησε με μέλη της ομάδας του 2004 σε σουίτα του γηπέδου. Εκεί βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι όλοι μαζί οι Τσιάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Μπασινάς, Νικοπολίδης, Νταμπίζας και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο κ.Τσίπρας τους πρότεινε να συναντηθούν προκειμένου να του πουν τις απόψεις του για τα σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το άρθρο «Ο καλύτερος Γερμανός φίλος μου!»: Επικός… διάλογος Τσίπρα-Σκίμπε εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα