Ο Γ. Χρυσοστόμου νικητής του Θεατρικού Βραβείου «Δημήτρης Χορν»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ο 14ος νικητής του Θεατρικού Βραβείου Δημήτρης Χορν που απονεμήθηκε απόψε το βράδυ, Δευτέρα, στη σκηνή του ομώνυμου θεάτρου της οδού Αμερικής.

Η ερμηνεία του στο «Mistero Buffo» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Θησείον, ήταν αυτή που τον οδήγησε στη θέση του νικητή και στην παραλαβή του Σταυρού του Δημήτρη Χορν

από τα χέρια του προκατόχου του, Χάρη Φραγκούλη

Φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη του, αφιερώνοντάς του το βραβείο, που χρωστά στη γενναιοδωρία -όπως είπε- του Θωμά Μοσχόπουλου.

Μαζί έλαβε και την περγαμηνή, καθώς και τα 3.000 ευρώ που το συνοδεύουν -χορηγία του Γιάννη Χορν, που συνεχίζει η σύζυγός του Στεφανί Χορν. Συνυποψήφιοί του ήταν ο Γιάννης Καπελέρης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Την εκδήλωση της απονομής χαιρέτησε ο Σταμάτης Φασουλής, που θέσπισε και το βραβείο, ενώ για τον Δημήτρη Χορν μίλησε ο σκηνοθέτης και ακαδημαϊκός Σπύρος Ευαγγελάτος. Στο θεσμό του Βραβείου αναφέρθηκε επίσης ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Γεωργουσόπουλος. Σημειώνεται ότι μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.

Keywords
Αναζητήσεις
γ.χρισοστομου
Τυχαία Θέματα