Ο Γ. Μπέζος εκτιμά πως η ΔΗΜΑΡ δε θα μπει στη Βουλή αν…

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aixmi.gr, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, που έχει συνταχθεί πολιτικά με το κόμμα της Αγίας Κωνσταντίνου, δεν κρύβει την εκτίμησή του πως αν η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάξει, μάλλον δε θα καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή. «Σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα της ΔΗΜΑΡ,

αν και είναι νωρίς για να εκτιμηθεί, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει εφόσον δεν μετασχηματιστεί. Δεν θα μπορέσει να σταθεί κοινοβουλευτικά, να λάβει, δηλαδή, τα απαιτούμενα ποσοστά. Θα είναι ένα κόμμα στο λαό αλλά δεν θα είναι στη Βουλή», επισήμανε χαρακτηριστικά, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του διαφωνούντος γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Λυκούδη.

Ερωτηθείς για το πώς κρίνει τον Αλέξη Τσίπρα ως φέρελπι πρωθυπουργό αναφέρει σχετικά: «Εγώ δε το πιστεύτω ότι είναι έτοιμος. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο, αυτό όμως είναι το στυλ «τα ξέρω όλα», κάτι που εγώ δεν το μπορώ. Θέλω τον άνθρωπο να έχει μια απορία στα μάτια του», τονίζει ενώ σχολιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου σημειώνει σχετικά: «Είχε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν 'σκότωσε' ποτέ τον πατέρα του, μέσα του».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, κρίνει και την έως τώρα πορεία της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης, τονίζοντας ότι στην παλιά ΕΡΤ τεμπέλιαζαν πολύ.

«Περιμένω να γίνει μια κανονική τηλεόραση. Περιμένω έναν φορέα στον οποίο ο εργαζόμενος θα ξέρει το αντικείμενό του. Έναν φορέα όπου δεν θα τεμπελιάζουν οι υπάλληλοι, δε θα λείπουν χωρίς λόγο οι τεχνικοί. Αυτά τα πράγματα γινόντουσαν, είμαι παλιός και τα θυμάμαι καλά. Να αξιοποιηθούν τα στελέχη, γιατί έχει πολύ καλά στελέχη η ΕΡΤ. Είχε, και είμαι βέβαιος ότι έχει και τώρα. Πρόκειται για τον κρατικό μας φορέα, εκπέμπει σε όλο τον κόσμο, και πρέπει τηλεόραση και ραδιόφωνο να ανοίξουν πάρα πολύ γρήγορα με πρόγραμμα σοβαρό. Υπάρχουν άνθρωποι, τους ξέρουμε όλοι, οι οποίοι έχουν γνώση και μπορούν να προσφέρουν προς αυτήν την κατεύθυνση, αρκεί να γίνει η σωστή επιλογή και γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα