Ο Φέργκιουσον "έφαγε" τον Μόγιες!

Ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το φετινό χάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία από πρωταθλήτρια Αγγλίας κινδυνεύει μέσα σε 12 μήνες να μείνει εκτός Ευρώπης;

Η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό όλων (και η ευκολότερη) είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποιός σηκώνει τον δικό του σταυρό του μαρτυρίου από το ξεκίνημα της σεζόν όμως σύμφωνα με τους οπαδούς ο προκάτοχός του μόνο αμέτοχος ευθυνών δεν είναι.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε το περιοδικό "United fanzine Red

Issue" το οποίο εκδίδουν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο κόσμος των "κόκκινων διαβόλων" έκανε την... έκπληξη καθώς όπως φανερώνουν τα ποσοστά, είναι ο τρίτος κατά σειρά υπεύθυνος για το φετινό δημιούργημα.

Το 40,57% των οπαδών επιρρίπτει τη βασική ευθύνη στον άλλοτε παντοκράτορα των αποδυτηρίων του "Ολντ Τράφορντ", Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ακολουθούν οι ιδιοκτήτες με ποσοστό ευθύνης 32,55% ενώ ο Μόγιες έρχεται τρίτος, καθώς μόλις 1 στους 5 τον χαρακτηρίζει βασικό υπεύθυνο (17,45%).

Αντίθετα, μόλις το 4,25% θεωρεί πως οι παίκτες είναι εκείνοι που έχουν το βασικό κομμάτι της ευθύνης για το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν θυμίζει σε τίποτα φέτος την ομάδα που κυριάρχηση στο Νησί για δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Γκάλοπ: Ποιοι ευθύνονται για την δύσκολη κατάσταση της φετινής Γιουνάιτεντ;

Οι ιδιοκτήτες32.55%Ο εκτελεστικός διευθυντής 3.77%Ο πρώην προπονητής40.57%Ο νυν προπονητής17.45%Οι παίκτες4.25%Οι οπαδοί1.42%

πηγη:sport24
Keywords
Τυχαία Θέματα