Ο Ερντογάν στο Sinan Erdem για τον τελικό- «Δεν κουνιέται φύλλο»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη για να είναι παρών στον τελικό του Final 4 της Euroleague ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Ερντογάν αναχώρησε από την Άγκυρα με το προεδρικό αεροσκάφος στις 18:15 το απόγευμα της Κυριακής και

περίπου την ώρα του τζάμπολ θα μπει στο Sinan Erdem.

Ο πανίσχυρος πρόεδρος της Τουρκίας, που στα νιάτα του ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, θα έχει μαζί του περισσότερους από 200 φρουρούς, που αναπτυχθούν στο γήπεδο με πολιτικά.

Αν και δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, δεν μπορεί να λείπει σε περίπτωση που η Φενέρμπαχτσε πάρει το πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το mignatiou.com, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, 1.100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων και 1.800 αστυνομικοί έχουν αναλάβει να περιφρουρήσουν την… τάξη στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης αλλά και στο γήπεδο Sinan Erdem όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Στο γήπεδο που είναι έδρα της Φενέρ υπάρχει σύστημα αναγνώρισης προσώπων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα έχουν στο πέτο τους κάμερες, οι οποίες θα στέλνουν όσα καταγράφουν σε ειδικό όχημα ελέγχου.

«Δεν μπορεί ούτε πουλί να πετάξει πάνω από το γήπεδο» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, επίσης, αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και ειδικοί για εξολόθρευση βομβών έχουν αναπτυχθεί γύρω από το γήπεδο.

Το άρθρο Ο Ερντογάν στο Sinan Erdem για τον τελικό- «Δεν κουνιέται φύλλο»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα